středa 30. prosince 2015

Vánoční výzva- týden poslední

28. PROSINCE- VÝZVA ČÍSLO 28- HÝBEME SE!
Na dnešek bylo nachystáno téma zimní sporty, bohužel zima se zatím na nás nechystá, ale aktivní můžeme být i v tomto jarním počasí :-)

Máme novou trampolínu :) takže o pohyb není nouze.

29. PROSINCE- VÝZVA ČÍSLO 29- ZAPOMENUTÉ KONTAKTY
Jsou lidé, kteří se ve vašem životě vytratili? Se kterými jste se dlouho neviděli, neslyšeli, déle jste si na ně nevzpomněli? Co oprášit některý ze starých kontaktů, potěšit smskou, zavoláním, nebo alespoň vzpomínkou? Víme, že tohle téma je těžší na vyfocení, ale určitě si poradíte :-)

od doby co jsem na mateřské, ztratila jsem hodně kontaktů, takže píši kolegyňce :)

30. PROSINCE- VÝZVA ČÍSLO 30- POCHVALME SE!
Konec roku je skoro tady, už jsme mysleli na druhé, vzpomínali, vyráběli, kuchtili, hýbali se. Ale zatím jsme se nepochválili. Sami sebe! Dnes se tedy zamysleme, co se nám za tento rok povedlo a nestyďme se za to pochválit :-)

Chválím se za to, jakého jsem si našla skvělého muže se kterým si postupně plníme naše sny(dítě, svatba, dům, ...) a jaká jsem výborná manželka, matka a kuchařka :)

31. PROSINCE- VÝZVA ČÍSLO 31- PŘEJI SI ...
... nejen v novém roce :-) Dneska pěkně od srdíčka, básnička, pohádka, přání, nebo klidně tvoření, vaření, je to jen na vás, jak své přání vyjádříte!

Dávej si pozor co si přeješ, mohlo by se to splnit.

My jsme na večer připraveni, předsevzetí si nedáváme, ale přejeme si, zdraví, lásku, aby jsme spolu byli šťastní jako do teď a aby jsme se příští rok přestěhovali do našeho nového domečku.




Emotikona smiletakže o pohyb není nouze

Emotikona smiletakže o pohyb není nouze
Emotikona smiletakže o pohyb není nouze

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky, že čtete můj blog :) Terka