neděle 23. srpna 2015

Rozhledna

Rozhledna Milíř ve Vysoké nad Labem je naše tak trochu srdeční záležitost. Nejen že jsme se na kopci Milíř dali dohromady, dávno před tím než rozhledna stála. Ale loni jsme si na ní řekli své ANO. Byla to první a zatím jedná svatba na této rozhledně, takže o nás psali v novinách. A také jsme od pana starosty dostali doživotní vstupenku zdarma.


O nás z domu je to asi 15 minut (cca 650 m) , takže jsme si dnes udělali pěknou rodinnou procházku. "M" už dojde tam i zpět po svých, což je to super. U rozhledny se nachází dětské hřiště a občerstvení, kde prodávají mimo jiné i výborné domácí kynuté koláče, dnes švestkové.  Dali jsme si kávu, ty výborné koláče a párek v rohlíku. Kávu jsem si samozřejmě vypila skoro za běhu, protože "M" chvíli neposedí, natož když kolem běhají děti a psi. A aby jsme ho dostali domů bez řevu, museli jsme ho ošálit historkou, že jdeme hledat do lesa hada.

Určitě se na rozhlednu zajeďte podívat, výlet stojí za to a je tam schovaná i keška pro příznivce geocachingu. Více informací o rozhledně najdete zde.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky, že čtete můj blog :) Terka